maanantai 7. helmikuuta 2011

Taivaassa ja uutta netti odotellessa

Viikonloppu oli loistava. Lauantai meni kokonaan Kirkkonummella Leimailutaivas-messuilla ja ostelin yhtä sun toista. Sunnuntaina sitten käytiin miehen veljenpojan synttäreillä Savossa. Paluumatkalla pysähdyttiin isovanhempien luona yllätysvisiitille. Siellä oli lettutaikina turpoamassa ja erityisen ilahtuneet isovanhemmat. Pappakin oikein naureskeli ja halaili meitä molempia, vaikka ei ehkä tiennytkään, keitä olimme. Oli niin paljon parempivointinen kuin viimeksi tavatessamme.

Lauantaina ja sunnuntaina testailin myös uusia hankintoja, mutta niistä voin laittaa kuvia vasta, kun netti toimii. Aika kivoja kortteja syntyi.

Edellisen pohdinnan jatkoksi kerron, että otimme yhteyden Soneralta. Kymmenen megan netti oli halvempi kuin Elisalla, eli sen 19 euroa kuukaudessa kahdeksi vuodeksi. Tiedän jo nyt, että reilun vuoden päästä tuo on kauhean kallis, mutta niinhän se menee. O(s)tettiin sitten mukaan se tallentava boxi (ja jos se toimii hyvin, niin myydään tuo nykyinen sitten pois), jolla voidaan sitten tallentaa kaikkia kanavia sillä tekniikalla, jolla Sonera sitä lähettää. Tarvittavat kanavat näkyvät ilmaiseksi kesään asti, sen jälkeen 15 euroa kuukaudessa. Ja jos siis tämä telkkarisysteemi on huono, voidaan palata käyttämään normaalia tekniikkaa ja käyttää vain nettiä. Silloin tosin hävitään se digiboxin hinta (eli oikeastaan 70 euroa, mutta ehkä sen saisi myytyä pois, jos niikseen tulee). Katsotaan nyt miten toimii. Modeemi tulee tänään illalla, yhteys on jo auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.