lauantai 13. marraskuuta 2010

Kukkanen ja torkut

Syksy on pimeä ja väsyttävä. Blogin päivitys ei ole oikein onnistunut viime päivinä, jotain hämminkiä oli yhteyksissä enkä saanut ladattua kuvia. Parempi yritys.

Kävin viikko sitten lain-mukaan-siskoni luona neuvomassa virkkaamista. Minä sain tällaisen pienen violetin näprättyä. Jatketaan seuraavalla kerralla. Tällaisia pikkukukkia voipi kiinnitellä pipoon tai takin rintapieleen. Mitähän muuta niillä voisi tehdä? Tänään aloitin lumitähden tekemisen, mutta en päässyt kovin pitkälle. Niitä haluan tärkätä ja laittaa ikkunaan roikkumaan. Jos saisi useamman valmiiksi ennen joulua.Työkaveri suositteli kesällä äänikirjoja. Nyt viimein sain lainattua kirjastosta sellaisen. Valikoima ei ollut kovin laaja ja otin Tervon Koljatin, joka siis kertoo Suomen pääministeristä. Kuuntelin ensimmäisen levyn alun ja säpsähdin hereille juuri kun ensimmäinen levy (reilun tunnin pajatuksen jälkeen) oli lopussa. Ei tainnut olla minun juttuni. Ei ainakaan niin, että menee sohvalle peiton alle silmät kiinni kuuntelemaan.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se vaan näyttää hienolta! Ihan toista kuin minun rutlakkeeni. Kyselit, mihin voisi käyttää. Unohdit mainita sen tärkeimmän eli kortteihin!! :) Ja tuli juuri mieleen, että jos isompana tekisi, niin kävisikö lasinalusesta?

    VastaaPoista
  2. Kävisi varmasti lasinaluseksi, tai tosiaan tärkättynä joulukuuseen. Tai jos tekisi isomman reiän keskelle, niin lautasliinojen pidekkeeksi.

    P

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.