sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Hyviä elokuvia ja lumitähtönen

Olin eilen illalla kylässä sukulaisissa toisella puolella kaupunkia. Olikin oikein mukava lauantai-ilta kahden loistoelokuvan parissa. Ensin katsottiin Gilbert Grape ja sen jälkeen Fucking Åmål. Loistokuvia kumpikin.

Tänään on ollut vähän saamaton päivä. Päässä on ollut kovasti kaikenlaisia ideoita, mutta oikein mihinkään en ole saanut tartuttua. En edes haettua varastosta tyhjiä lasipurkkeja. Lopulta istahdin keinutuoliin viltteineni, pistin Frendit pyörimään ja virkkuukoukun laulamaan. Sain aikaiseksi pienen valkoisen liinan, jonka äsken tärkkäsin. Näitä valkoisia liinoja on tarkoitus tehdä enemmän ja ripustaa niitä sitten ikkunaan lumitähdiksi. Tai vaikka joulukuuseen.Liina on siis ihan valkoisesta puuvillalangasta ja noin 11 senttiä halkaisijaltaan.

Laitanpahan tähän samaan postaukseen kuvia myös ihanista joululeimasimista, joita hankin tuossa taannoin. Olen väkerrellyt jo joitain joulukortteja niistä, mutta en näytä niitä, kun en tiedä kenelle mikäkin kortti lähtee.Aika pieni on kuva, eihän noista paljoa selvää saa. Mutta tihrustakaa!

4 kommenttia:

 1. No saithan tuota ihan kivasti aikaiseksi, kun noin ison liinan kuitenkin! Paljon isompi kuin se kukka. Eikä varmaan mennyt 3 tuntia aikaa.. :)

  VastaaPoista
 2. Ei tainnut ihan kolmea tuntia mennä, mutta kyllä tuohonkin sai aikaa tuhrautumaan, onhan se toki paljon ohuemmasta langasta tehty ja 1,75 koukulla. Mutta ei ollut kovin vaikea tämäkään. (tai en minä tiedä voiko virkkaaminen olla vaikeaa sen jälkeen, kun on oppinut).

  Ja en ollut koskaan tärkännyt mitään, mutta suosittelen perunajauho-suola-vesi-litkua (1dl vettä, 1 tl perunajauhoa ja ripaus suolaa), ihan kova liina on. Suola tekee kuulemma sen, että ei tartu silitysrautaan kiinni.

  P

  VastaaPoista
 3. Virkkaaminen voi olla vaikeaa, mä en osaa enää virkata kuin suoraa pötköä :D Just meinasin kysyä, miten tärkätään, mutta tieto olikin jo kommentissa.
  Nuo leimasimet on kyllä nättejä.
  T.A

  VastaaPoista
 4. Jos osaa virkata suoraa pötköä, niin silloin varmaan osaa virkata ketjusilmukoita. Sitten tarvitaan enää vain kiinteitä silmukoita, pylväitä ja muutama piilosilmukka, niin osaa tehdä jo pitsiliinan. :D Tässä oli itseasiassa vielä yksi kikka, mutta sekin oli selitetty ohjeessa!

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.