lauantai 18. syyskuuta 2010

Väkertelyjä


Olen tällä viikolla lueskellut erästä askartelu/väkertelykirjaa ja se on ollut kovin inspiroiva. Olisi tehnyt mieli alkaa heti tehdä kaikkea, mutta eihän mulla oikein ollut tarvikkeita mihinkään. Mutta jo aikaisemmin tehdyn rasian kanteen liimasin paperiperhosen. Sitten hain vähän risuja, mutta katsotaan mitä niistä syntyy.

Siskon tyttö pyysi tekemään lorupussin. Enhän minä juuri ompele, jotain verhoja ja yritän housuja korjailla (yhden takin vetoketjun viime talvena, ei siitä huono tullut, mutta mies vei omansa ompelijalle korjattavaksi). Mutta koska erään ystävän tyynyliinat ovat olleet minulla jo luvattoman kauan ja olen ymmärtänyt, että ne ovat menossa uusiokäyttöön, niin nipistin niistä yhden ja surautin pikkupussin ja siihen kissan kylkeen. Käsityöopettajille pussia ei kannata näyttää, mutta kuosi ja väri ovat kivoja.

Pellolta käytiin hakemassa perunoita ja porkkanoita keittoon, ja samalla otin mukaan muutaman koristekurpitsan. Olen käsittänyt, että ne kuivuvat ihan huoneenlämmössä, katsotaan miten käy. Kauniita ne kuitenkin ovat.Olin työpaikan juhlissa, oli ihan mukiinmenevät kinkerit. Ne olivat tuossa ihan lähellä, käytännössä melkein takapihalla, joten ihan mukava oli piipahtaa. Ruoka oli ok: Soppabaarista kahta eri soppaa ja kahta leipää. Chili-salami-ruisleipä oli mainio, mutta porokeitto jäi hiukan odotuksista. Ei huonoa, mutta liian kermaisen makuinen, poro olisi kaivannut jotain tukea. Soppabaari muuten ei ole tähän saakka koskaan pettänyt.

Lisäksi join kolme limpparia ja se oli kyllä liikaa. Sen sijaan poistuin juhlista silloin, kun pitääkin. Voin jakaa teille kaikille muillekin tämän neuvon: poistu juhlista aina silloin, kun on tosi hauskaa! Jos juhlissa on niin pitkää, että meno alkaa jo hiipumaan, niin koko illasta jää huono fiilis.

2 kommenttia:

  1. Oi! Saadaanko me jatkossakin nähdä kaikenlaisista väkertelyistä kuvia? Kiva kiva! Mistä / miten teit tuon rasian? Kiva idea päällystää sanomalehdellä. Perhosen tekniikka olikin tuttu. Lorupussi ja kurpitsat oli tosi kauniita!

    VastaaPoista
  2. Minä luulen, että mulla on nyt syksyllä vähän enemmän aikaa väkerrellä, joten jos jotain tulee, niin tulee myös kuvia. :D Rasia on muovinen vanupuikkorasia. Ja kiitos kehuista (otan kurpitsakehut myös itselleni, vaikka luonto onkin aika hyvin hoitanut sen kasvattamisen!)!

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.