perjantai 17. syyskuuta 2010

Tervetuloa lukemaan blogiani

Ihanaa, että olet tullut lukemaan uutta blogiani. Tervetuloa!

Vanha blogini tuli melkein viiden vuoden jälkeen tiensä päähän ja oli aika synnyttää uusi: Arkeni harmaat helmet. Blogi käsittelee nimensä mukaisesti omasta arjestani löytyviä pieniä, mainitsemisen arvoisia asioita. Blogissani on yhtä lailla terveisiä lähipiirilleni, poliittisia kannanottoja, kuvia ja kokemuksia harrastuksistani.

Yritän mieluummin päivittää blogiani useammin, vaikka sitten lyhyemmillä päivityksillä.

Ja muistathan piipahtaa toisessa blogissani: kirjakorissa. Se päivittyy varmasti hyvin hitaasti, mutta sieltä löydät kirjat, jotka olen lukenut, jotka haluaisin lukea tai joka muuten vaan on mainitsemisen arvoinen.

Vielä kerran: Tervetuloa!

JK. Yläpalkin kuvassa olevat granaattiomenat olen kuvannut Riian keskustorilla häämatkalla syyskuussa 2010.

3 kommenttia:

  1. Onnea uuteen blogiin! Ja minä saan kunnian olla ensimmäinen lukijasi! Tykkään tuosta blogisi nimestä tosi paljon! Ja tuo kuva on kans hieno! Mistä muuten otit nuo verhot noille sivuille? En oikein tiedä, ottaisinko postauksesi nyt sähköpostitse, kun katson kuitenkin läpi kaikkien postaukset, joiden lukija olen. Mutta en välttämättä ihan heti. Ehkä se on parempi, jos laitat sen minulle kuitenkin sähköpostiin, niin ehdin aikakin lukea sen ajallaan. Jos viitsit? Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Hei Outi! Kivakiva, että olet täällä! Ja näköjään pari muutakin lukijaa. Pitäisiköhän minun ilmoittautua lukijoiksi niihin blogeihin joita luen... Nuo punaiset verhot oli ihan tuossa suunnittelutyökalussa vai mikä sen nimi nyt olikaan. Minusta ne passasivat aika hyvin tuohon valokuvaan. Laitan sinulle spostiin postauksen, ilmoittele, jos haluat sen sieltä pois.

    VastaaPoista
  3. Minusta on mukavaa, että ihmiset ilmoittautuu julkisesti niiden blogien lukijoiksi, joita blogeja lukee, kun on kiva tietää, että omia höpinöitä lukee joku eikä kirjoittele niitä ihan tyhjille silmille. Ja sano nyt vielä tyhmälle tarkemmin, että mikä suunnittelutyökalu se tarkalleen oli? Minä olen jonkin verran selannut noita asetuksia ja muita enkä ole törmännyt sellaiseen, missä saisi mitään blogin sivustoille..

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.