keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Tuliaiset New Yorkista

Armas puoliskoni saapui eilen kotiin New Yorkista. Hän oli väsynyt, mutta tyytyväinen. Matka oli mennyt mukavasti, paljon oli nähnyt ja paljon oli valokuvia näytettävä. Ensimmäisenä tenttasin, mitä oli syönyt (oli vähän nälkä, kun kävin kentältä hakemassa).

Sain todella mieluisia tuliaisia. Vaatteiden suhteen olen sen verran kranttu, että en osaa itsekään ostaa itselleni vaatteita, niin niille sanoin jo lähtiessä "ei". Mutta hyvin mieluisat kengät tuli kotiin:


Voinkin sanoa, että minä shoppaan kenkäni vain suurkaupungeista. Ennen näitä olen omistanut kahden conversen tennarit, toiset ostettu Lontoosta ja toiset Shanghaista. Mutta molemmat ovat jo parhaat päivänsä nähneet. Paljon pidetyt siis!

Askartelukauppoja etsin miehelle etukäteen kaksi ja hän oli käynyt niissä molemmissa. The Ink Pad on nimensä mukaisesti aivan täynnä leimasimia ja sieltä tuhansien leimasinten joukosta valikoitui nämä:


Tuosta pulleasta miehestä tulee varmasti hauskoja kortteja!

Samasta kaupasta löytyi myös papereita (isot paperit ovat 12x12") ja lisää papereita oli Michaelsissa, joka oli sitten isompi askartelukauppa, mutta jossa ei myyty samassa mittakaavassa leimasimia (mies sanoikin, että onneksi kävi myös siellä Ink Padissa). Lisäksi sain varalevyt bigshotiin, eipähän katkea stanssaaminen sinä päivänä, kun ensimmäinen levy katkeaa!


Yksi kovimpia New Yorkin nähtävyyksiä minulle olisi ollut Moma. Sieltä mies valkkasi oman makunsa mukaan van Goghin julisteen. Tässä sama kuva magneetissa.


Meillä on jo Näkymä yökahvilasta, joten tämä sopii todella hyvin sen kaveriksi. Momasta tuliaisena tuli myös ensi vuoden kalenteri Banksylla kuvitettuna. Aivan loistava! Kyllä mies tietää, mistä minä tykkään!
Kallein tuliainen oli uusi kamera. Ollaan kovasti harkittu pikkuruista kameraa, jonka voisi ottaa mukaan ihan mihin vaan. Tämä iskun-, veden-, pakkasen-, putoamisen- ja paineenkestävän kameran voi ottaa aika monille hurjille reissuille. Mies on haaveillu kamerasta, jolla voisi kuvata sukellusreissuilla ja tällä sen pitäisi onnistua.


Ja on aika sähäkän värinenkin!

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania tuliaisia olet saanut :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia tuliaisia ja ihanaa, että tyyppi on takas. :)

  VastaaPoista
 3. Wau mitä tuliaisia!
  Kiitos myös tuosta InkPad-vinkistä; miehenihän käy vähän välillä maailmalla töissä, joten tuliaisia on luvassa aina kun etsin vaan kaupat etukäteen...ensi viikolla saan tuliaisia Englannista...:)

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.