tiistai 20. syyskuuta 2011

Messutuliaisia

Olen ollut tänään todella huonovointinen, mitä lie vatsatautia. Jos nyt vähän aikaa jaksaisi olla jalkeilla ja postata viikonlopun ihanuudet.

Eli lauantaina tosiaan olin Leimailutaivas-messuilla. Siellä oli hieno meno ja tapasin muutaman tutun KK:sta (eli Koukussa kortteihin -yhteisöstä). Olipa hauska tavata nettituttuja ihan naamatusten. Valtavan suuria tarpeita minulla ei ollut, mutta ainahan sitä jotain pientä voi hankkia. Gorjuksen leimasimen ajattelin hankkia ja sen tein. Mutta jospa kuva kertoisi enemmän kuin sanat:

Kuten näkyy, joulukortteihin on jo varauduttu. Erityisen ihana ostos oli myös tuo alhaalla, melko oikealla oleva sapluunasetti. Siinä on kuumailmapalloa, Eiffel-tornia, taskukelloa ja pari kehystä. Todella ihana!

Piipahdin myös Villakeijun pöydässä, josta sain ostosteni lisäksi myös haasteessa voitetun palkinnon. Nyt siellä on menossa haaste, jossa kaivataan hämiksiä, lepakoita, sudenkorentoja tai pöllöjä. Kannattaa osallistua myös palkintojen takia, sillä tämä on nyt minun:


Lopuksi muutama sananen uudesta kamerasta. (Varastin tuotekuvan netistä.) Kamera on näppärän pieni, kulkee helposti mukana. Siinä on hauskoja kikkailuominaisuuksia (panoraamakuvat yms). Unohdin kuitenkin, että pienessä kamerassa ei valovoima riitä. Pakotin kameran ottamaan kuvia ilman salamaa liian pimeässä ja niistähän tuli tärähtäneitä. Tuon Canonin tunnen niin hyvin, että tiedä melko tarkkaan, mikä on viimeinen hetki, jolloin voi kuvata ilman salamaa. Hetki menee tuon kanssa opetteluun. Missään tapauksessa tätä ei kannata hankkia perheen ainoaksi kameraksi, mutta varmasti ajaa asiansa siinä, mihin se on tarkoitettu. Tosin en ole vielä työntänyt sitä veteen tai edes pudottanut. Odotetaan, että mies pääsee sukeltamaan ja kokeilemaan veden alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.