torstai 29. syyskuuta 2011

P*skarteluhaaste #110 (ja kuulumisia)

Kuudes päivä tätä samaa mahatautia (lääkäri siis arveli, että viime viikolla ollut yhden päivän tauti oli joku eri juttu) ja alan olla täysin kypsä. Paikat ovat kipeänä ja olo melkoisen heikko. Kävin eilen kävelemässä muutaman sata metriä videovuokraamoon ja kauppaan ja olin sen reissun jälkeen ihan poikki. Yritän olla ajattelematta miten paljon jään kouluhommissa jälkeen. Kotona ei oikein voi opiskella, pitäisi mennä kirjastoon kirjojen ääreen, mutta ei kykene. Ehkä se tästä.

Mutta kortteja olen koettanut vähän väsäillä. Tämän viikon p*skiksessa on väribingo. Valitsin ensin värit (turkoosi, musta ja oranssi) ja sitten aloin miettiä, mitähän tekisi. Siitä tuli yllättävän kiva, kun lähtökohtaisesti minusta oranssi ja turkoosi eivät sovi yhtään yhteen.


Maanantaina menemme pankkiin ja maksamme loput uudesta kodistamme. Sitten saamme avaimet käteen. Siinä ei kauaa ihastella, kun alkaa armoton purkaminen ja remontti. Saa nähdä, mitä kaikkea minä pääsen tekemään, mutta lähinnä on kuulostanut siltä, että minun tehtäväni on maalata. Aina kun tulee puhe maalaamisesta, niin selviää, että se on minun hommani. Kylppärissä ja saunassa on vähemmän maalaushommia, ja saa nähdä, onko siellä mitään, mitä osaisin tehdä.

4 kommenttia:

 1. Tosi nätin kortin sait aikaan tuosta rivistä!Minäkin ensin meinasin mutta oranssin ja turkoosin yhistäminen tuntui vaikealta,mutta sulla on onnitunut hyvin.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Ihailtavan haastavan rivin olet valinnut, ainakin minulle! Lopputulos on oikein onnistunut!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tässä haasteessa tosiaan oli haastetta!

  VastaaPoista
 4. ...Ja jos oikein innostut maalamisesta, niin Tyyppäläntiellekin saa tulla maalailemaan! :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.