maanantai 12. syyskuuta 2011

Syntymäpäiväarvonta

Miten aika juokseekaan! Tämä uusi bloginikin on jo vuoden ikäinen. Ensimmäinen kirjoitus ilmestyi 17.9.2010. Siksipä ajattelin järjestää syntymäpäiväarvonnan. Arvontaan osallistuminen on hyvin helppoa. Jätä tähän postaukseen kommentti, vaikkapa vastaus kysymykseen Mikä on ollut mieleenpainuvin kirjoitus/kuva? tai Miksi luet blogiani? Voi se olla jotain muutakin. Lisäksi ilahduta jotakuta tällä viikolla, ihan miten haluat (en aio tarkistaa, oletko ilahduttanut, joten voit halutessasi huijatakin! :D) Kukin kommentin jättäjä osallistuu arvontaan. Jos mahdollista, niin jätä vain yksi kommentti, niin voin helposti arpoa voittajan jollain netin ilmaisella numerogeneraattorilla.

Mitä sitten palkintona? Tehdään niin, että kasaan askartelupaketin, jossa on yhtä monta "juttua" kuin on kommentin jättäneitä. Jos on siis kaksi kommenttia, niin paketissa on kaksi asiaa, jos sata, niin asioita on sata. Tosin asiat saattavat vähän pienentyä lukumäärän kasvaessa. :D Kaikki lukijani eivät ole askarteluihmisiä, joten vaihtoehtona on myös jotain itse tehtyä. Joten lisää kommenttiisi vielä se, haluatko mieluummin askartelupaketin vai jotain minun tekemää.

Aikaa kommentin jättämiseen on sunnuntaihin 18.9.2011 kello 23:59 asti, Jyväskylän aikaa.

Olkoon nämä suklaat tässä houkuttimena.

8 kommenttia:

 1. Aloin lukea blogiasi kun löytyi yhteinen kiinnostus lorukortteihin :=) Onnea yksivuotiselle blogille! Ps. ilahdutan ystävääni lähipäivinä itsetehdyllä korviksella... idealla kierrätä korviksiksi.

  VastaaPoista
 2. Onnea yksvuotiaalle!

  Miksi luen, siks kun kiinnostaa ja hei, ootan käyttökommentteja siitä kamerasta :)

  ja mitä vielä, lienen ilahduttanut tänään työssäoppimispaikkani asiakkaita höpöttämällä ja pelaamalla heidän kanssaan aliasta. No joo, kamala ilahuttamispäivä muutenkin.... kummipoika ( 3kk) nauro mulle kun puin sille ulkovaatteita, miestä ilahutin valmiilla ruualla, lasta kirjottamalla nime mopokorttilappuihin........ Puuh!!!

  ja vielä viimonen vastaus, että askarteluahan tässä harrastellaan.....

  VastaaPoista
 3. Tykkään lukea blogiasi, koska kerrot paljon erilaisia asioita. Esimerkiksi ruokia, askarteluja yms. :)
  Minä ilahdutan ystävääni, tai ainakin toivon että hän on iloinen, kun pyydämme häntä mieheni kanssa tulevan lapsemme kummiksi.
  Ja askartelupakettia toivoisin. :) Onnea blogille!

  VastaaPoista
 4. Onneva ponneva sankarille! Luin jo edellistäkin blogiasi, joten siirtymä on ollut luonnollinen ;) Mukavasti kirjoittelet asioista laidasta laitaan. Jos onni potkaisee, niin askartelujuttujahan tänne voi laitella, toki muutakin :D

  VastaaPoista
 5. Onnea, onnea!
  Luen mielenkiintoisia blogeja ja sinun on sellainen.
  Postipete sai toimitettavaksi nipun onnittelukortteja. Toivon niiden ilahduttavan saajiaan.
  Askartelupuolella mullakin menee.

  VastaaPoista
 6. Hyviä syntymäpäiviä! :) Luen blogiasi satunnaisesti ollakseni ajan tasalla kuulumisistasi.

  VastaaPoista
 7. Blogiasi olen lukenut pari kertaa aiemminkin, lähinnä korttien vuoksi. Tai ne nyt oli niitä, minkä vuoksi blogiisi eksyin.

  Avopuolison yllätän viikonloppuna vuosipäivänä. Lisäksi kuopusta TVO:lla leikkauksen jälkeen hoitanut aivan ihana sairaanhoitaja saa myös postia :)

  VastaaPoista
 8. Onnea blogille ja blogaajalle!

  Löysin blogisi vasta äskettäin Villakeijun kortteiluhaasteen (ihanan pöllö-korttisi ♥) kautta. Mielenkiinnolla tulen vierailulle uudestaankin!

  Ilahdutin tänään töissä (Kierikki - kivikauden keskus) erästä aikuis-asiakasta, hän totesi kierroksen keskuksen mailla olleen minun kanssani mukavampaa kuin edellisellä kerralla erään toisen oppaan kanssa!

  Jos voitto osuisi kohdalle, niin askartelupaketti olisi hyvin mieluinen!

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.