keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

kevätsuunnitelmia

Minusta on hurjan hauskaa, kun sisko ja lapset asuvat ihan naapurissa. Tänäänkin koko konkkaronkka tuli kylään miihahousuissa. Tosin toinen kakaroista kaatui paluumatkalla sitten sisähousuissa ja jäi maahan makaamaan. Olisi voinut olla kivempaa ulkovaatteissa.

Tällä viikolla on edessä kädentaito- ja antiikkimessut. Lähinnä olen askartelukauppoja menossa katsomaan, mutta kyllähän sieltä voisi jotain kivaa kotiinkin löytyä. Ensi viikolla viikonloppuna menemme sitten Lahteen katsomaan ammattilaisvapaaottelua. Toivottavasti on kiinnostavaa. Tässä erään kerran kun olin katsomassa kamppailu-urheilua, niin illan pääotettelu loppui muutamassa sekunnissa.

Sitten taitaakin olla pääsiäinen ja menen sinne ystävän luo kyläilemään ja tapaamaan kissoja. Nuorempi heistä onkin uusi tuttavuus. Tietenkin isoksi kasvanut sekin rontti!

Siinä onkin tämän kuun viikonloput, niin vaan aika juoksee.

Toukokuussa olemme sitten lähdössä viikoksi Sloveniaan. Odotan sitä innolla. Slovenia ei taida olla kovin suosittu matkailukohde, ainakaan kirjastossa ei ollut kovin montaa (juuri yhtään) opusta aiheesta. Onneksi meillä on oma matkaopas sitten paikan päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.