lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kevään merkkejä

M
Kävimme eilen vähän pyöräilemässä: ajoimme Palokan kautta kauppaan. Mies ei älynnyt ottaa hienoa gps-laitetta mukaan (joka on mun sedältä lainassa, toimii uuden sykemittarin kaverina), joten emme voineet reitin jälkeen katsoa, miten pitkä matka oli jne. Ei se mitään. Minä näin kivoja asioita: pari kärpästä, hämähäkin (en ajanut sen yli) ja leskenlehtiä. Ne ensimmäiset leskenlehdet ovat tuossa samassa kuvassa toisen varman kevään merkin kanssa.

Näin myös ikävän asian: ison kuolleen kissan.

Yritin käydä etsimässä takkia. Hartiani ovat kasvaneet liian suuriksi viime kevään kevättakkiin ja lisäksi tarvitsisin myös jonkinlaisen ulkoilutakin (kuoritakin tms). Olin käynyt Halosella ja aiemmin, eilen sovitin muutaman takin cittarissa, kävin Stadiumissa ja Sokoksella ja sitten meni hermo. Menin Suomalaiseen kirjakauppaan hankkimaan leimasimille säilytysratkaisua. Päädyin kansiomalliseen vaihtoehtoon. Helpottaa elämää kummasti.
Huomenna on palmusunnuntai, mutta me emme ole kotona. Sen sijaan virpojat tulevat tänään, ihan pian. Virpojille tein korit, joissa on munia. Yksi noista lähtee kiitoksena ystävälle, joka kävi hakemassa meille liput tämän illan vapaaottelumatseihin.

1 kommentti:

  1. Rautpohjankatu kolmosen pihassa on kymmenia leskenlehtia. Ja hamis ja karpanen nahtiin hiekkalaatikolla. Ja kakkosessa asuu pari kissaa, jotka ulkoilevat keskenaan.


    T

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.