torstai 6. tammikuuta 2011

Tour de Etelä-Suomi

Olen ollut vähän lomalla. Sähköpostiinkin oli tullut yli 70 sähköpostivietiä. Tosin ei kovinkaan montaa henkilökohtaista. Kävin kiertämässä ystäviä ja sukulaisia Hollola-Helsinki-Joutseno -reitin varrella.

Monia hyviä kohteita en sitten vain muistanut kuvata ollenkaan (esimerkiksi niitä ihmisiä, keiden luona yövyin), ystäväni maalamaa seinää, Imatran koskea ja valtionhotellia, Joutsenon jouluvaloja ja niin edelleen. Mutta muutaman kuvan sentään otin. Ilotulituksia. Pelottavaa jälkiruoan valmistusta. Kirkko ja valoshow. István Orosz -nimisen taitelijan ihmeellisiä töitä. Kurpitsa Hakaniemen kauppahallissa. Vankila-alue. Helsinkiläinen jalkakäytävä. Taistelevat kissat (kissoilta tosin ei ole lupaa kuvan julkaisuun, ilmoittakoot jos kuvaa ei saa julkaista).



















Lisäksi kävin ostoksilla muutamassa askartelukaupassa. Ihania leimasimia, papereita, nauhoja ja niin edelleen. Papayan kirjesetin sain ystävältä, kiitos! Vihreän alustan löysin Imatran Suomalaisesta kirjakaupasta. Se oli täydellinen ostos. Olen jo vähän askarrellut. Kummitätini esittely myös ristipistoohjeita ja töitä ja näytti, miten peruspistoja tehdään. Malleja on miljoonia ja ne olivat aivan ihania. Kunpa pääsisi jo eläkkeelle...

2 kommenttia:

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.