tiistai 4. lokakuuta 2011

Kaksi palkintoa

Minulla on ollut aivan mieletön munkki: voitin siis sekä Lauran korttihaasteen palkinnon että Sinellin kuukausikisan.


Nauhat, leivokset ja ihastuttava kortti on Lauralta. Lahjakortti, kisut ja mainoslehtinen (pitäähän sitä miettiä, mihin lahjakortin tuhlaa!) Sinellistä. Aivan mahdottoman paljon kiitoksia!

PS. Lauran haasteessa kurkistetaan nyt ompelukoriin ja Sinellissa kuvataan lunta ja jäätä. Käykää osallistumassa!

4 kommenttia:

 1. Onnea! Palkinnot näyttävät ihanilta : )

  VastaaPoista
 2. Sulla oli kyllä hyvä kortti Sinellin kisassa, mun suosikkejani ehdottomasti! Pisti silmään heti.

  Kyllä olisin itsekin ottanut tuon lahjakortin, sillä parilla viime kerralla tokasta palkinnosta on saanut pörröisiä Nalle-juttuja (mikä sen nimi nyt onkaan mitä sinelli tuo maahan) ja se ei istu omaan tarpeeseen sitten yhtään. No nyt tuli sentään akryylipalikka leimasinten kanssa ja se oli ostoslistalla muutenkin :D Se yksi piste, se yksi piste. Syö naista. Mutta parempi voittakoon.

  VastaaPoista
 3. Ai niitä Tatty teddyjä? Mulla on yksi sellainen, mutta en myöskään oikein osaa käyttää. Mutta oliko tämä jo kolmas kerta, kun olet tokana?? Aikamoista. Sehän ei voi tarkoittaa kuin sitä, että voitto on pian ovella! :D

  Mutta lahjakortti on tosiaan hieno palkinto. En vielä yhtäään tiedä, miten sen käytän. Taidan säästellä siihen, että remontti on valmis ja ostan uutta vasta uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla kolmas kerta. Viime vuonna mä kyllä sain sen lahjakortinkin ihan munkilla :D ihan kisan alkuvaiheissa. Mä investoin silloin BigShottiin... Mutta uudella lahjakortilla saisi stansseja siihen lisää! Täytyyhän sitä jollain tavalla tätä harrastusta rahoittaa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.