torstai 31. maaliskuuta 2011

Korttihaasteita

Vinkkaa mulle joku kiva korttihaaste. Tuossa sivulla on muutama haaste, mutta useampikin olisi kiva. Mitä haasteita sinä teet? Voi se olla jokin muukin askarteluhaaste.

Ja toinen. Neuvokaa joku, mistä saan tuohon tekstin alle linkit kolmeen "voisit tykätä näistäkin postauksista" -mainoksia? Olen nähnyt monella, mutta en tiedä, mistä sellaisen saa.

Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa googlailla leimasin valmistajien mukaan, esim. jos tykkää Magnolioista niin "magnolia challenge" niin tulee jos jonkinnäköistä tilda/magnolia haastetta vastaan. Minäkään en kieliä pahemmin edes osaa mutta haasteen tehtävänannot on selitetty aina sanalla, korkeintaan lauseella. Yleensä niissä on haasteena väri tai kortista on löydyttävä:nappi/nauha/pitsi/haaraniitti yms. Itse etsin haasteet valmistajien mukaan, magnolialla on ainakin totally tilda-haaste, (suomalainen) magnoliahaaste ja magnolia down under?

    VastaaPoista
  2. Magnoliasta en kauheasti välitä eikä mulla oikeastaan ole mitään sellaista suosikkivalmistajaa. Mutta pitää kokeilla. Tuntuu vaan, että googlailemalla löydän vaan uusia ihania blogeja :P

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.