maanantai 7. maaliskuuta 2011

Herkkuja ja juoksupallo

Viikonloppu oli oikein mukava! Kävin ensimmäistä kertaa eläissäni (?) Forssassa erään ystävän ja tämän perheen luona. Perheen poika oli kasvanut kovasti ja oli aivan mahdottoman aurinkoinen lapsi! Vietin leppoisan viikonlopun ja tein kirpparilla löytöjä. Oli tosi hyvä kirppis! Löysin muun muassa puukengät ja aktivistitakin, jälkimmäinen pääsi heti käyttöön.

Lisäksi tapasin hauskan otuksen, Pamelan, joka liikkui juoksupallossa. Aika hauska näky! Sain vision siitä, miten hauskalta näyttäisi kymmenkunta liikkuvaa, eri väristä palloa kotona!


Eilen kävimme syntymäpäiväjuhlissa. Sankaritar oli kaunis, vaikkakin kipeä ja tarjoilu loistavaa. Erittäin onnistuneet juhlat, kiitos juhlien järjestäjälle!


Tänään rakensimme vähän paremman maanantain lounaan. Oli niin kaunis ja herkullinen, että oli pakko napata kuva:


Mies paistoi pannulla (chiliöljyllä) kuhaa ja höyrytti porkkanoita. Kalaan vain pippuria ja suolaa. Minä tein perunaveneet samaisella chiliöljyllä, pippurilla, suolalla ja oreganolla. Salaatti vielä kylkeen, perunoiden seuraksi kotitekoista sitruuna-kesäkurpitsahilloa ja lasi maitoa. Namnam, herkullista ilman ainuttakaan lisäainetta! :D

1 kommentti:

  1. Hihii, täällähän oli yllätys odottamassa! Kiitos kehuista! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.