tiistai 28. joulukuuta 2010

Hyviä uutisia ja hakusessa lokerikko

Tänään on hyvien uutisten päivä. Yksi eilisestä hesarista. Tuo onkin ollut vuosikausia typerä juttu, että loppuvuodesta terapiaan ei ole päässyt, kun rahat ovat loppuneet.

Toinen hyvä uutinen on sitten henkilökohtaisempi. Eli kirjoitin juuri tänään työsopimuksen, joka on toistaiseksi voimassa oleva. Eli minulla on ensimmäistä kertaa elämäni aikana vakituinen työpaikka.

Sitten kolmas asia ei ole hyvä uutinen, mutta toivottavasti joku tekee siitä sellaisen. Nimittäin keksin yhden projektin eräästä blogista ja tarvitsisin siihen lokerikon. Sellaisen puusta (vanerista tms) tehty kooltaan puolen metrin luokkaa (alle metrinen ehkä), jossa on erikokoisia lokeroita ja se laitetaan seinälle. Vähän niin kuin googlaamani tämä ei tosin ole pakko olla noin iso, mutta toisaalta lokerotkin saavat olla isompia. Mutta ihan mikä tahansa olisi hyvä, kunhan olisi edullinen. Oletko nähnyt jossain sellaista?

2 kommenttia:

 1. Ja kolmas hyvä uutinen on se, että voitit arvonnassa! :) Kai huomasit?

  Mihin kirjoitit työsopparin? Samaanko työhön, missä olet ollut, vai johonkin eri?

  En tiedä, mistä tuollaisia lokerikkoja saa. En ole koskaan nähnyt missään myytävän. Minulla itselläni on tuon tyylinen ihan miniatyyrikoossa tuohon verrattuna. Ehkä joku 30 senttiä kertaa 20 senttiä tai jotain. Mikä se sinun prokkiksesi sitten on, voitko paljastaa?

  VastaaPoista
 2. Käviskö tämä?
  http://www.huuto.net/kohteet/lokerikko-vaneria-isohko/161144675

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.