perjantai 6. huhtikuuta 2012

Ei haise!

Olen ollut nyt pari viikkoa kipeänä. Ensin oli kurkunpääntulehdus. Viime viikolla maanantaina kävin lääkärissä, joka totesi, että kestää vielä pari päivää. Kurkkukipu alkoikin hellittää jo viikko sitten, mutta sitten alkoikin lihaskivut ja kurjuus. Nyt on jäljellä enää räkätauti. Joten eiköhän se tästä. Palkattomat vapaat on nyt nautittu, joten enköhän parane ja pääse töihin tiistaina.

Tänään tajusin, että olen menettänyt hajuaistin kokonaan. Tällaista ei ole koskaan ennen käynyt. Tokihan flunssassa aina vähän huonommin haistaa, mutta leipoessa huomasin, että kaneli ei tuoksu miltään. Etikkapullon heiluttelu nenän alla: ei mitään. Kun siivoilin keittiötä, päädyin availemaan myös vähän viemäreitä, kun mies-parka teki aamupalaansa. Enhän minä tajunnut, että se haisee. Nyt voikin siis tehdä kaikki kuvottavan hajuiset hommat.

Tein banaani-porkkanakakun, pitää kysyä muilta miltä maistuu. Taikina ainakin maistui pelkältä rasvalta ja sokerilta, kaikki muu jäi maistamatta. Olisipa aivan kauheaa, jos hajuaisti ei tulisikaan koskaan takaisin. Enkä nyt mieti sitä, että en  haistaisi palaneen käryä tai kaasuvuotoja, vaan herkkuja!

Hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.