sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Askartelu on kivaa!

Kolmen viikon kotona makaamisen jälkeen läksin eilen liikenteeseen. Pipaiita oli jälleen järjestänyt meille askartelijoille tapaamisen. Viikon päästä on Intohimona skräppäys -tapahtuma, jonne olen menossa koko viikonlopuksi (ensi kertaa!). Pikkuhiljaa olen tässä muutaman leiskan tehnyt talven mittaan ja eilen olikin hyvä tilaisuus taas nautiskella ison paperin ääressä ja vähän lainailla muiden askartelutavaroita.


Pipaiita esitteli Viva decorin metallimaaleja, tuollaista tahnamaista ainetta. Päällystin mustat kirjaimet (RED) vanhalla hopealla ja minusta niistä tuli tosi hienot. Suomesta ainetta ei ilmeisesti saa, mutta kai se on ulkomaan postipoikaa jossain vaiheessa hätyyteltävä. Tosi kivaa ainetta.

Marthan leikkureita minulla ei ole ole yhtään ainutta ja sellainen onkin ostoslistalla seuraavaksi. Tykkään kovasti tollaisista simppeleistä. Mutta niidenkin suhteen valikoima on valtava, mutta ne eivät ole aivan ilmaisia, joten saa kovasti miettiä, että minkähän hankkisi.

Illalla käytiin kavereilla saunomassa. Nopea piipahdus vain, sillä en ole vieläkään kunnolla terve. Korvat ovat olleet lukossa viitisen päivää ja kuulen aika huonosti. Mitään en edelleenkään haista. Mutta onhan tämän joskus mentävä ohi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.