tiistai 20. elokuuta 2013

Mitähän katsois?

En ole muutenkaan ollut kova katsomaan telkkaria ja nyt kun meillä on pieni lapsi (jonka emme halua alkavan katsoa telkkaria ihan pienenä), niin telkkari on pysynyt enimmäkseen kiinni. Harvoin avaamme sitä ennen puoli yhdeksän uutisia, satunnaisia MM-kisoja ja muita semmoisia lukuunottamatta. Iltaisin saatamme katsoa jonkin elokuvan (yleensä vain alun, kun uni tuntuu kuitenkin kiinnostavammalta).

Mies seuraa joitain sarjoja HBO:lta. Minäkin ajattelin, että voisinhan yrittää etsiä jonkin kivan sarjan, kun siitä kerran maksetaankin. Montakohan kertaa yritin katsoa Enlightened-sarjan pilottijakson. Sitten katsoin pari jaksoa Girlsejä. Ei kiinnostanut siis kumpikaan. Yritin etsiä mielellään hauskaa sarjaa, joka sijoittuu nykyaikaan, ei ole väkivaltainen ja jossa ei ole satuolentoja. Joustan hauskuudesta. Saa suositella!

Sain kaverilta lainaan viisi tuotantokautta Doc Martinia (kuva lainattu bestbritishtv:ltä), brittikomediaa. Katsoin kaikki. Se oli hyvä. Jotain uutta hakusessa.


Areenasta löytyy katsottavaa. Viimemmäksi katsoin kolmeosaisen dokumenttisarjan Koodien maailman. Se oli loistava. Viimeinen osa on vielä Areenassa. Näköjään on pari päivää aikaa katsoa Dawkinsin maailman toinen jakso (ateisti väittää vastaan uskonnoille, kolmeosainen dokumenttisarja tämäkin). Katsoin yhden jakson Pieni keittiö Pariisissa -ohjelmaa. Se oli mukavanoloinen ohjelma.

Toisaalta kohta jatkuu opinnot eikä ehkä niin paljoa ehdi katsoakaan telkkaria.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.