tiistai 11. syyskuuta 2012

Paluu arkeen

Yli kuukauden tauko päivityksissä! Ehkä se kertoo siitä, että elämässä ei tapahdu mitään! Tai sitten tapahtuu niin paljon, että ei jouda raportoimaan kaikkea.

Kesälomat on pidetty ja seuraavia lomia odotellaan. Joulun alla jään äitiyslomalle, ei olisi sinnekään enää kuin kolmisen kuukautta. (Ja myös jouluun on se reilut kolme kuukautta ja olen tehnyt vasta yhden joulukortin!) Minulla on muutamia kesän projektejakin kesken. Jotenkin kesä- ja heinäkuu humahtivat sohvalla maaten ja pönttöä halaillen. (Ja kiinnostuneille tiedoksi, että ei se oksentelu ole vieläkään loppunut.)

Eilen aktivoiduin päivittämään Kirjakoria kesän aikana lukemillani kirjoilla. Kirjahyllyssämme olevat kirjat ovat lainattavissa. Siskollani taitaakin olla parin metrin kasa kirjoja. Ostimme lisää kirjahyllytilaa ja nyt saimme juuri kaikki kirjat siististi mahtumaan niihin. Uusia kirjoja voi hankkia ehkä noin kymmenen. Karsivan käden olisi syytä kulkea hyllyjen ohi.

Tänään jatkuu opinnot. Kesän aikana keräsin kahden opintopisteen arvoisen kasvion (paljonkohan siitä saisi euroa markkinoilla!) ja sain ympäristötieteen ja -teknologian perus- ja aineopinnot kasaan. Nyt on tiedekunnassa sisällä hakemus, josko saisin vaihtaa pääaineeni viimein matematiikasta ympin puolelle. Tosiaan tänään on syksyn ensimmäinen luento ja kurssin nimi ei aivan hillittömiä kiksejä anna: Kokeellisen ja yhteiskunnallisen ympäristöntutkimuksen tilastolliset menetelmät.

Voikaa hyvin.

PS. Ennakkotiedotus. Saatte tehdä minulle joulukalenterin. Laitan systeemin pystyyn ihan näinä päivinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.