keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ehdotuksia telkkarityöläisille

Olen ollut kipeänä muutaman päivän ja olen muuttanut sohvalle asumaan. Televisio on ollut auki todella paljon. Kanavia surffatessa on noussut mieleeni muutamia ideoita.

Ensinnäkin mainoksiakin voisi alkaa mainostaa. Tyyliin: pitsaperjantaigrandiosapitsamainos joka arkipäivä kello 18:32 Nelosella. Muista katsoa. Lisäksi ohjelmien päällä mainostetaan liian vähän. Siellähän on nykyään vain pieniä mainoksia ruudun yläkulmassa kanavien omista nettipalveluista (tämäkin ohjelma katsottavissa ruutu/katsomo jne -palvelusta) sekä myöhemmin samalla kanavalla tulevia ohjelmia. Mutta ihan hyvin Citypuutarhuri-ohjelmassa voisi alarivissä kulkea palkki, että paikallisesta Plantagenista saa kukkamultaa ja ituja halvalla.

Televisiosta piti tulla interaktiivinen. Voisi olla hyvinkin sellainen toiminto, että halutessaan voisi hankkia imukupeilla toimivan jousipyssyn tms. jolla voisi ampua ärsyttävää hahmoa telkkarissa. Jos alkaa ottaa vaikka päähän se ruikuttava noupadi, joka muutaman tunnin välein itkee, että kun me tuotteistettiin meidän lapsi, niin nyt kaikki luulee, että me tuotteistettiin meidän lapsi, niin häntä voisi halutessaan ampua imukuppipyssyllä ja siitä välittyisi tieto kanaville. Ja kun on riittävästi saatu osumia samalle henkilölle, niin kyseinen henkilö laitettaisiin vaikkapa häpeäpaaluun Lohjan torille viikoksi. Vähän niin kuin toiminnallinen "en tykkää" -nappi.

Nuo mainokset muutenkin alkavat olla jo todella outoja. Sen yhden radiokanavan Kimmo Vehviläinen vierailee Myllyn Paras -mainoksessa ihan kuin se olisi joku ohjelma, lopputekstit ja kaikki. Ylipäätään mikseivät radiokanavien tyypit pysy radiossa? Tuliko ne kateellisiksi, kun kukaan ei tiedä, miltä niiden pärstä näyttää. Pirkan vastaava mainos sen sijaan on ohjelma, se lukee ihan ohjelmatiedoissa. Saako telkkariohjelmaan tunkea niin paljon mainosta kuin haluaa, kunhan siellä yläkulmassa lukee hetken ajan "ohjelma sisältää tuotesijoittelua"? Mainostajien nimet tunkevat jo telkkariohjelmien nimiinkin. Eikös Valiolla ole joku ohjelma?

Seksiä kuulemma tihkuu joka tuutista. Ei meidän kanavilta. Sen sijaan ruokaa ja sisustusta/remontointia riittää. Sen sijaan ihmettelen kovin sitä, että Liviltä tulee koko ajan joitain koiraohjelmia, ketä ne kiinnostaa?

Televisio, sen ohjelmat ja ohjelmien tuijottaminen on niin mielenkiintoinen ilmiö, että siitä riittäisi pohdittavaa pitkäksi aikaa.

Toivon mukaan paranen pian ennen kun sahaan oman käteni irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.