lauantai 6. lokakuuta 2012

Henk.koht.

Kävi ilmi, että lukijoissani on askarteluihmisiä (tai ainakin yksi), jotka eivät tienneet korttiblogistani. Lisäsin nyt tuohon oikealle "Todellisia helmiä" -otsikon alle linkin myös Korttikoriin, johon laitan osan askartelemistani korteista (osa löytyy KK:sta ja osaa en laita mihinkään).

Ja parilla sanalla kuulumisia. Vauva kasvaa ja voi hyvin. Minä voin edelleen päivittäin huonosti pönttöä halaillen. Molemmissa käsissä epäillään rannekanavaoireyhtymää. Sormet ovat yötä päivää turvonneet (vihkisormus leikattiin muutama päivä sitten pois ja sormessa on edelleen sormuksen kuva), puutuvat, puristusvoima katoaa ja käsiin koskee kyynärpäitä myöten. Rannetuista on vähän apua. Vaiva toivottavasti helpottaa synnytykseen. Myös selkäkipujen kanssa teen tuttavuutta, oikeastaan ensi kertaa eläissäni. Mutta mieli on hyvä enkä raivoa kenellekään. :D

2 kommenttia:

 1. Kiitos, löytyiväthän kortitkin;) Hienoja, varsinkin syksystä pidin!
  Kuulostaa hurjalle tuo sinun oireilusi, hui, pystytkö kohta edes kortteja värkkäämään? Hyvä kuitenkin, että vauva kehittyy kunnolla.

  On viikon ohjelma ollut "tyypillinen" eläkeläisen laiskotteluviikko: pari päivää Tarun lapsia hoitamassa, iltapäivä mökillä entisten työkavereiden kanssa kahvittelun jälkeen, espanjankurssin jälkeen torstaina pika"komennus" viemään yhtä askartelijaa autolla Helsinkiin, kun Jyväskylän kone ei pe aamulla lentänytkään:(, sieltä perjantaina Kouvolaan 90-vuotiaan äitini asioissa, lauantaina takaisin kotiin ja tänään pojan lapsia hoitamassa:D Harmi kyllä, en vielä ole uskaltanut kuntosalille, mutta jospa ensi viikolla 2x75min! Eipä montaa korttia ole syntynyt!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leena!

  Työpäivän päätteeksi en voi tämän selän takia enää pöydän ääressä istua (nyt alkuviikosta pitäisi tulla tilaamani tukivyö, jospa se vähän helpottaisi) ja askarrella, mutta muuten voi vähän näprätä. Siinä se käsien kipu unohtuu ja muistaa vasta sitten, kun lopettaa! :D Enemmän kädet ovat vaikeuttaneet neulomista.

  Vai laiskotteluviikko! Hahah! :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.