keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tervetuloa Kestikievariin!

Tulevana lauantaina pistän pystyyn ravintolan. Kestikievari Liemi & Leipä tarjoaa lounasta kello 12-15 osoitteessa xxx, Jyväskylä. Ruokalistalla on kolme keittoa (pippurinen bataattisosekeitto, chilinen tomaattikeitto sekä vaniljainen kukkakaalikeitto) sekä toasteja, joihin voit itse valita täytteet listalta. Raaka-aineina käytän mahdollisuuksien mukaan luomua.

Keitto tai toast maksaa kumpikin 3 euroa ja hintaan sisältyy kylmä juoma (mehu, maito, vesi). Täyden lounaan keitto&toast&juoma saa hintaan 5 euroa.

Teepannu on myös kuumana, joten lämmikettä saa joko jälkiruoaksi tai muuten vaan (0,50 euroa/kuppi). Hyvän teen seurana maistuu varmasti joko porkkana-mariannepiirakka tai karpalo-valkosuklaakakku (1 euro/pala). Ja eihän sitä tiedä, mitä muuta emäntä innostuu leipomaan.

Sisällä on istumapaikkoja noin kymmenelle hengelle ja sään salliessa (niin kuin sääennustukset nyt lupaavat) pihalla on muutama paikka lisää. Sisään pääsee sekä etu- että takaovesta eikä esteenä ole portaita. Lastenvaunut mahtuvat pihalle parkkiin ja muutaman metrin päässä on taloyhtiön piha, jossa voi leikkiä.

Palvelu on hyvin kotikutoista, olen pyytänyt apuun siskoni. Mieheni (mikäli ei ole työvuoronsa uuvuttamana enää nukkumassa) ja siskon leikki-ikäiset lapset voivat sitten vaikka viihdyttää vieraita. :D


Viherpeukaloille tiedoksi! Olemme palstaviljelijöitä (harjoittelijoita vasta, nyt alkaa kolmas kesä) ja meillä on ensimmäinen oma (pikkuruinen) piha. Jos sinulla on jokin ylimääräinen taimi, jota voisimme helliä palstallamme tai takapihallamme, niin voit maksaa ruokasi myös sillä!

PS. Samalla reissulla voit hankkia myös kesän juhliin kortteja (tyyliini voit tutustua Korttikorissa.)

4 kommenttia:

 1. Ihana idea, jos oisin lähempänä tulisin oitis herkuttelemaan. Toivotaan että kävijöitä riittää <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana idea! Toivottavasti tästä tulee menestys :). Kerrothan blogissa sitten miten meni!

  VastaaPoista
 3. Tottahan toki Lintsi! Vähän mua jännittää jo, että miten menee, mutta eiköhän siitä hauskaa tule! Ja jos ei vieraita riitä, niin sitten ensi viikko syödään keittoa!!

  VastaaPoista
 4. Nam! Olisipa tämä herkkusuu vähän lähempänä :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.