perjantai 5. elokuuta 2011

LOTV #108

Olenkohan osallistunut kertaakaan Lily of the Valleyn haasteisiin. Jonkun kerran olen ainakin alkanut tehdä kortti, mutta olenkohan päässyt loppuun annetussa ajassa. No, tällä kertaa osallistun numeroon 108, jonka aiheena on ruusut.

Olen saanut tämän leimakuvan vaihdossa ja kukkapuskan kasvit toivon mukaan ovat ruusuja. ;) Väritin sen vesiväripuuväreillä (muita värityskyniä minulla ei olekaan) ja aloin etsiä sopivia taustapapereita. Tuijotin hetken valkoista paperia ja mietin, että mikähän valkean paperin kammo sitä on iskenyt. Tämähän on kaunis näinkin. Lisäsin vain yhden valmiin ruusun yläkulmana ja vähän glossya ja se on siinä. Yksinkertainen on kaunista. Eikö?

I guess this is my very first LOTV's challenge card. I coloured it with Derwent watercolour pencils (that's all I have) and started to look for matching papers. Then I stared at the white paper for a while and though why I'm afraid of white; this is beautiful like this. I just added one rose and a little bit glossy and that's it. Simple is beautiful, isn't it.

4 kommenttia:

  1. Hi sweetie, this is just gorgeous, great colours too, thanks for joining us at Lili of the Valley this week big hugs Pops x x x

    VastaaPoista
  2. Adorable, beautiful, cute card.
    luv
    Debby

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutat minua viestilläsi. Pienikin merkintä tuo ison ilon.