Lounaaksi ostin kirjolohta. Vähän sitruunapippuria ja sitten paistoin sitä ensin vartin nahkapuoli ylöspäin, että sain nahan irti. Päälle reilusti vihreää pestoa ja pinjansiemeniä. Lisäkkeenä höyrytettyjä porkkanoita ja salaattia (kurkkua, tomaattia, vihreitä viinirypäleitä, salaattia, bulguria ja seesaminöljyä). Juuri sopivaa viikonlopun aloitusruokaa!
Nyt uunissa on punajuurivuoka (punajuuriviipaleita, aurajuustoa ja kermaa) ja tiskialtaassa kohoamassa patonkitaikina (johon survaisin ylijääneen bulgurin).
Taidanpa mennä jatkamaan uusimman Glorian ruoka & viini -lehden lukemista. Ihastuttavan inspiroiva lehti. Heti ensimmäinen sipulipiirakan ohje (piirakkaan tulee sekä cheddaria että mascarponea) vaikutti aivan ihanalta!
Kuulostaa aivan loistavalta viikonlopun aloitukselta!!!
VastaaPoistaOnnea vauvauutisesta! Toivottavasti vointi paranee jo ennen h-hetkeä. Mutta viimeistään silloin ; )
Kiitos Taru! Tänä aamuna tuli taas täysilaidallinen, mutta ehkä sitten tammikuussa loppuu oksentelu. :D Toivottavasti nähdään loppukuusta!
VastaaPoista